Over Ons

Meer.Met elkaar.

Moreira Uitzendservices verbindt gedreven personeel aan fijne werkgevers.
Zo krijgen we meer voor elkaar.

L. Moreira Services BV bemiddelt sinds 1999 tussen vaste en tijdelijke functies, fulltime of parttime, maar ook bemiddelen en begeleiden wij personeel bij projecten.

Wij werken met bedrijven die opereren op wereldniveau en met kleine regionale bedrijven met dezelfde filosofie. Een persoonlijke en betrokken benadering waarbij de eisen van de opdrachtgever centraal worden gesteld met daarbij rekening houdend met de wensen van werkzoekenden.

Onze Diensten

Meer. Met elkaar.

 • 1

  Voor Werknemers

  Moreira Services BV levert personeel voor de voedsel bewerkende en -verwerkende industrie. Wij beschikken over goede kennis van deze markt en plaatsen personeel met een resultaat- en doelgerichte instelling om de dagelijkse doelstellingen te halen. Wilt u weten welke ervaren voedselbewerkers en -verwerkers wij in ons bestand hebben? Neem contact met ons op.

 • 2

  Voor werkgevers

  U bent op zoek naar een baan. U wilt werken bij een uitzendbureau waar u van op aan kunt,
  dat aantoonbaar met u begaan is, een bedrijf dat als doel heeft iedere werknemer aan het werk te krijgen en voor de lange termijn aan het werk te houden. Dan bent u bij een L Moreira
  Services BV aan het juiste adres.

Via de site kunt u zich registreren om op de hoogte te blijven van alle bedrijfsnieuws, nieuws omtrent de sector, vacatures, enz.

Tevens kunt u op de pagina met veel gestelde vragen kijken voor antwoorden op specifieke vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stel deze dan aan ons.